Høstkonferansen 2023


Snart er vi klare for årets Høstkonferanse!

 

 

Endelig er vi tilbake igjen, en dag hvor påfyll av energi, inspirasjon og faglig input er hovedingrediensene. Årets program er satt sammen for at dere skal bli inspirert og topp motivert, sammen med gode kollegaer.

Vi har et godt dagsprogram, i tillegg til våre interne innslag har vi med oss sterke eksterne foredragsholdere som vil gi dere påfyll og treffe dere på forskjellige områder. 

Når programmet for dagen er over, tar vi en kort pause før vi møtes til middag og SPOOKY kveld, som vi avslutter med DJ og fest.

 

Hvem er med oss gjennom dagen

 

Abid Raja

I 2021 ga Raja ut selvbiografien Min skyld. En historie om frigjøring – en bok han fikk Bokhandlerprisen 2021 for. I boken deler han ikke bare historien om et barn utsatt for omsorgssvikt og mishandling, men også intime detaljer om en sykdom mange av oss kanskje ville ha holdt for seg selv. Han skriver også om sin kamp for kjærligheten, og strevet i sitt ekteskap. Dette foredraget er et åpenhjertig innblikk i Abid Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap.

 

Øystein Pettersen

Øystein er en foredragsholder som vil inspirere deg til å skape de resultatene du alltid har drømt om. Det handler lite om langrenn, men mye om de universelle tema som ligger bak prestasjoner. Hva skaper de prestasjonene som vi alle higer etter? Enten det er snakk om i idrett, næringsliv eller i det private. Emner som vaner, handlinger, prioriteringer, drømmer, frykt, vedtatte sannheter, energi, mål, inspirasjon, motivasjon, samarbeid, lidenskap og verdier er sentrale i hans usminkede foredrag om det å tørre gjøre det som skal til for å lykkes.

 

Opplev Marc Antoni på årets Høstkonferanse

Vi er utrolig stolte av å ha med oss Dan Spiller og Bruno Marc Giamattei på årets Høstkonferanse. Noen av dere kjenner nok disse to som er en del av Marc Antoni Group. Dan vant i 2022 den gjeve prisen «Colour Technician of the Year» i British Hairdressing Awards, mens Bruno har blitt kåret til årets frisør hele tre ganger, i tillegg til andre bransjepriser. Bruno er jo også leder av Marc Antoni Group. Så gled dere til å oppleve de på scenen!

Program

Her er programmet for lørdagen. Starter med innsjekk og bagasjelevering på Scandic Fornebu fra morgningen for de som kommer da. Etter dette fyller vi en hel dag med motivasjon, inspirasjon og faglig påfyll. Vi avslutter kvelden sammen til middag med underhodning.

09:00 – 10:00   Oppmøte/Registrering på hotellet
10:00 – 10:30   Åpning og status med Kjell Erik Hansen
10:30 – 10:15   KMS Inspiration med Stian Holter
11:15 – 11:45   Pause, med mingel på stands i foajeen
11:45 – 13:00   “Min skyld - en historie om frigjøring" med Abid Raja
13:00 – 14:30   Lunsj
14:30 – 15:30   JOICO Color & Cut Inspiration med Marc Antoni Group
15:30 – 16:00   Pause, med mingel på stands i foajeen
16:00 – 16:45   «Helt Konge» med Øystein Pettersen

Fritid og prepp til kvelden

19:30   Fordrink i foajeen etterfulgt av 3-retters middag og underholdning.
Dresskode: Halloween

 

Tema for kvelden- what to wear?

Hva skal man ha på seg når det står at dresskoden for kvelden er Halloween? Hva er egentlig Halloween og hvorfor heter det Halloween?

Etter et raskt søk på Google, finner jeg blant annet dette: 

«Halloween er en overgangsfest mellom sommer og vinter. Et velkommen til vinteren og et farvel til sommeren. Sommeren går i vinterdvale og fortjener en takk med ønsker om en fruktbar gjenkomst. Altså så er Halloween en urgammel taggsigelsesfest».

Det heter Halloween, fordi det er kvelden før Allehelgensdagen. I nyere tid har det blitt mer og mer vanlig at man inviterer til festlig lag med Halloween som tema i oktober.

(informasjon ovenfor er hentet fra Forskning.no).

Hvorfor kler man seg ut på Halloween?

Halloween har i den nyere tid fått mer karnevalpreg. Kostymene som da ofte blir brukt er dødens kostymer; som zombier, skjeletter, demonmasker og lignende. Likevel har vi også sett de siste årene sett trenden at man kler seg ut som ikoniske personer eller kjente figurerer fra gamle filmer. Det er kun fantasien som stopper!

Så til spørsmålet, what to wear? Det kun fantasien som setter grenser. Det er opp til deg, hvor mye du ønsker å gjøre ut av det. Vi gleder oss til se kreativiteten deres og være med på det vil tror blir Norges største Halloween fest for frisører.

Nice to know…

Spise fredag på hotellet?

Restauranten på hotellet bemannes etter antall bookinger, så dersom dere ønsker å spise fredag kveld, anbefaler vi at dere booker bord i forkant.
NB! NYTT AV ÅRET! Booking til middag gjøres samtidig med påmelding.

Veibeskrivelse til hotellet

Det er gode kollektive forbindelser til Scandic Fornebu, både med buss og tog.  

Tog /Lokaltog eller flytoget til Lysaker. Deretter er det 5 minutter med buss 31 som stopper på it-Fornebu, som er 100 meter i gåavstand til hotellet.

Buss /Buss 31 går hvert 5. – 10. minutt fra Nationaltheatret og Lysaker. Bussen stopper på it-Fornebu som er 100 meter i gåavstand til hotellet.

Bil fra Sandvika /Følg E18, ta av mot Fornebu/Snarøya. Følg veien forbi Telenor Arena og etter ca. 50 meter kommer du til en rundkjøring. Her tar du til venstre, deretter er det første vei til venstre igjen. Hotellet ligger da på høyre side nede ved vannet.

Bil fra Oslo / Følg E18 mot Drammen. Etter Lysaker tar du av mot Fornebu/ Snarøya. Følg veien forbi Telenor Arena og etter ca. 50 meter kommer du til en rundkjøring hvor du skal til venstre. Deretter er det første vei til venstre igjen, hotellet ligger da på høyre side nede ved vannet. 

Det finnes rikelig med parkeringsplasser på hotellet for de som ankommer i bil.

 

Plassene fylles fort opp, meld deg på her!